Allround horecamedewerker

Werken bij FC Twente

Introductie

Bij FC Twente zijn wij op zoek naar een aantal sterspelers die o.a. Grolsch kunnen tappen. Wij geven iedereen een bruto uur salaris van €12.81,-, ongeacht je leeftijd. Als jij op zoek bent naar een hele leuke horeca bijbaan, waar je kunt werken en genieten tegelijkertijd? Lees dan gauw verder en meld je direct aan.

fctwente bier tappen

Wie ben jij?

Je bent erg spontaan en houdt ervan om in een stadion te werken waar veel reuring is. Je bent stressbestendig en kunt tegen drukte. Daarnaast ben je:
– Woonachtig in de omgeving
– Flexibel inzetbaar
– Gastvrij en een echte doorzetter

Wat ga je doen?

De werkzaamheden binnen het stadion zijn erg divers. Wat jij gaat doen zullen voornamelijk horeca gerelateerde werkzaamheden zijn. Denk aan bier tappen, broodjes serveren of achter de kassa staan. Voordat de wedstrijd begint zorg je dat je aanwezig bent (exacte tijden krijg je na jouw sollicitatie) en zorgt dat de werkplek schoon is. Na de wedstrijd ruim je de bar op en zit je shift erop.

Ik wil solliciteren

Waar ga je werken?

De Grolsch Veste is de thuisbasis van FC Twente, dé club van het oosten! Er passen maar liefst 30.000 bezoekers in het stadion. Dat zijn veel hapjes en biertjes! Zin om aan de slag te gaan? Wees er snel bij en solliciteer direct. Ons sollicitatie procedure verloopt heel vlekkeloos zonder CV. Laat je gegevens achter en wij nemen z.s.m. contact met je op!
Stadion fc twente

Kan ik samen met een vriend/vriendin op locatie werken?

Samenwerken op locatie kan! We kunnen alleen niet garanderen dat jullie naast elkaar komen te staan. Wel ben je op dezelfde locatie aanwezig wat het een stuk gezelliger maakt.

Hebben wij pauzes tussen onze diensten door?

Het recht hebben op pauze hangt af van de shift die je draait. Dit is afhankelijk per locatie hoe die voor jou geregeld is en welke tijden hieraan verbonden zitten.

Moet ik loonheffing aan of uit zetten bij het aanmaken van de app?

Heb je een baan waar je meer uren werkt dan bij easyjobs, pas dan de loonheffing toe. In alle andere gevallen raden we je aan om dit uit te zetten.

Kan ik zonder horeca ervaring wel aan de slag?

Per gig- wordt er aangegeven wat er nodig is om aan de slag te gaan. Het hebben van ervaring is erg fijn maar er zijn ook genoeg mogelijkheden om de werkzaamheden op locatie te leren.

Hoe kan het zijn dat ik niet geaccepteerd ben op de gig?

Er bestaat een mogelijkheid dat de gig waar jij je op wilt intekenen vol zit. Hierdoor kun je vanuit ons een afwijsreden ontvangen. Wees niet getreurd, de gigs worden regelmatig aangevuld. Wij adviseren je dan ook om snel in te schrijven zodat je gegarandeerd bent van jou werkplek!

Hoe vul ik mijn uren in?

In onze app- is het belangrijk dat je jou gewerkte uren goed controleert en accepteert. Op deze manier kunnen wij jou op de snelste wijze uitbetalen.

Hoeveel tijd voor mijn dienst moet ik aanwezig zijn?

Het is belangrijk dat voor aanvang van je dienst op tijd aanwezig bent omdat je de werkzaamheden en kleding nog moet ontvangen. Mocht je niet op tijd aanwezig zijn, kunnen we het niet garanderen dat je aan de slag mag.

Stel ik kan toch niet werken, is er een mogelijkheid om me ziek/af te melden?

Erg jammer dat je wilt afmelden maar dit kan natuurlijk gebeuren. Wij adviseren je om minimaal 24 uur van te voren contact met ons te leggen. Zo kunnen wij op tijd voor vervanging zorgen. Het leggen van contact kan telefonisch of via e-mail.

Waar halen wij onze werkkleding op?

Voor vrijwel alle werkzaamheden ontvang je werkkleding die je mag dragen op locatie. Deze kleding krijg je op het moment dat je, je hebt aangemeld op locatie. Mocht je zelf wat mee moeten nemen, staat dit altijd in de omschrijving van de gig vermeld of wordt dit van te voren doorgegeven door jou contactpersoon.

Waar moeten wij ons van te voren melden?

Op elke locatie is het verschillend waar je, je van te voren moet melden. In de omschrijving van de gig kun je hier het antwoord vaak al op vinden. Mocht de meldlocatie nog onbekend zijn krijg je hier van te voren bericht over.

Wij hebben alleen de mogelijkheid om met het openbaar vervoer te reizen, krijgen wij een reisvergoeding?

Het ontvangen van een reiskostenvergoeding is per organisatie verschillend, mocht je hier meer over willen weten adviseren we je om contact te leggen met je contactpersoon binnen easyjobs zodat zij jou hier meer over kunnen vertellen.

Mogen wij cookies plaatsen? Check hier ons cookiestatement