Maak kennis met easyjobs

Over ons

Alles over easyjobs

Met ons online uitzendplatform maken wij het samenbrengen van vraag en aanbod zo gemakkelijk mogelijk. Op zoek naar personeel? Dan kan je eenvoudig en snel vacatures plaatsen. In onze community van uitzendkrachten vind je gemakkelijk een geschikte kandidaat! Daarnaast is dit dé plek voor iedereen die flexibel wil werken. Bepaal zelf waar en wanneer je werkt. Elke vrijdag krijg jij je verdiende loon uitbetaald. Super easy!

Easyjobs voor opdrachtgevers

Heb jij een onderneming en kan je wel wat extra handjes gebruiken? Maak dan een account aan op easyjobs! Je kan op elk moment van de dag een gig of job aanmaken. Uitzendkrachten kunnen hier direct op reageren. Accordeer de gewerkte uren van jouw uitzendkracht en wij doen de rest! Meer weten over hoe het werkt voor jou als opdrachtgever?

Hoe werkt het
easyjobs over ons opdrachtgevers

Easyjobs voor uitzendkrachten

Wil je graag flexibel werken en ervaring opbouwen? Download de app, maak een profiel aan en bekijk alle openstaande vacatures bij jou in de buurt. Kies zelf waar en wanneer je wil werken. Wanneer je een profiel aanmaakt hoor je direct bij onze easyjobs community. Naast het opdoen van ervaring leer je ook steeds weer nieuwe mensen kennen. Plan een werkdag samen met vrienden in je favoriete horecatent, ga samen schoonmaken of pakketjes bezorgen. Super leuk, mega easy!

Ontdek het op Google PlayDownload in de Apple App Store
easyjobs over ons uitzendkrachten

Mogen wij cookies plaatsen? Check hier ons cookiestatement