Ben jij op zoek naar personeel?

Opdrachtgevers

Wat is easyjobs?

Easyjobs in een nieuw uitzendplatform voor flexibel werk. Uitzendkrachten melden zich aan op het platform en zien direct alle openstaande vacatures in de buurt. Wanneer zij reageren op een vacature die jij hebt geplaatst krijg je dit overzichtelijk te zien in je dashboard. Perfecte match gevonden? Geweldig! Je bepaalt namelijk zelf wie er aan de slag mag gaan. Super easy.

Eenvoudig extra handjes wanneer het jou uit komt

Snel extra handjes nodig? Op easyjobs plaats je eenvoudig en 24/7 gigs of jobs. Een gig is een korte klus en een job wordt ingevuld voor een langere periode zoals seizoenswerk. Uitzendkrachten krijgen een notificatie en de mogelijkheid direct te reageren. Zo heb jij razendsnel extra hulp op de werkvloer!

Kom met ons in gesprek Bekijk openstaande vacatures

Bouw samen een netwerk op

Je leest het goed! Easyjobs heeft een uniek kwaliteitssysteem. Wij leggen het graag uit hoe het werkt. Onze kandidaten zijn ondernemende en flexibele uitzendkrachten. Doordat zij zelf snel reageren op aangeboden gigs of jobs is het makkelijk te zien wie écht gemotiveerd is. Het platform van easyjobs meet continu de klanttevredenheid en de geleverde kwaliteit van de uitzendkracht. Hierdoor bouwen we samen en snel aan de verbeterende kwaliteit van het netwerk om jou heen.

Altijd een geschikte kandidaat!

Bij easyjobs vind je altijd een geschikte kandidaat voor jouw gig of job. Voor een job krijg je een en dezelfde uitzendkracht voor de tijd dat jij iemand nodig hebt. Een gig kan door verschillende uitzendkrachten worden ingevuld. Maak een gratis account aan en probeer het zelf!

Mogen wij cookies plaatsen? Check hier ons cookiestatement