Ik zoek personeel

Flexibel personeel nodig?

Looking-for-jobs-image
Wat is easyjobs?
Easyjobs in een nieuw uitzendplatform voor flexibel werk. Uitzendkrachten melden zich aan op het platform en zien direct alle openstaande vacatures in de buurt. Wanneer zij reageren op een vacature die jij hebt geplaatst krijg je dit overzichtelijk te zien in je dashboard. Perfecte match gevonden? Geweldig! Je bepaalt namelijk zelf wie er aan de slag mag gaan. Super easy.

Eenvoudig extra handjes wanneer het jou uit komt

Snel extra handjes nodig? Op easyjobs plaats je eenvoudig en 24/7 gigs of jobs. Een gig is een korte klus en een job wordt ingevuld voor een langere periode zoals seizoenswerk. Uitzendkrachten krijgen een notificatie en de mogelijkheid direct te reageren. Zo heb jij razendsnel extra hulp op de werkvloer!
Vacancy-step1

Bouw samen een netwerk op

Je leest het goed! Easyjobs heeft een uniek kwaliteitssysteem. Wij leggen het graag uit hoe het werkt. Onze kandidaten zijn ondernemende en flexibele uitzendkrachten. Doordat zij zelf snel reageren op aangeboden gigs of jobs is het makkelijk te zien wie écht gemotiveerd is. Het platform van easyjobs meet continu de klanttevredenheid en de geleverde kwaliteit van de uitzendkracht. Hierdoor bouwen we samen en snel aan de verbeterende kwaliteit van het netwerk om jou heen.
Vacancy-step1

Altijd een geschikte kandidaat!

Bij easyjobs vind je altijd een geschikte kandidaat voor jouw gig of job. Voor een job krijg je een en dezelfde uitzendkracht voor de tijd dat jij iemand nodig hebt. Een gig kan door verschillende uitzendkrachten worden ingevuld. Maak een gratis account aan en probeer het zelf!

Meerdere opdrachtgevers gingen je al voor!

In deze krappe arbeidsmarkt is het lastig om snel personeel te vinden. Bespaar veel kostbare tijd door gebruik te maken van ons online platform! Het was nog nooit zo gemakkelijk om flexibel personeel te vinden. Opdrachtgevers kunnen alles zelf online regelen, maar daarnaast is er altijd een mogelijkheid tot persoonlijk contact. Maak een account aan en plaats je eerste vacature. Je maakt nu automatisch onderdeel uit van onze community vol uitzendkrachten. Leuk dat je er bent!
Vacancy-step1

Flexibel personeel nodig?

Download de app, maak een gig of job aan en vind razendsnel personeel! Maak een gratis account aan en probeer het vandaag nog zelf uit. Plaats gigs en/of jobs, bouw snel een community op van goede uitzendkrachten en heb nooit meer handjes tekort. Super easy!

Ontdek het op Google Play
Download in de Apple App Store