Hoe werkt het?

Makkelijk, duidelijk & snel jouw vacature gevonden

1. download de app & maak een account aan

De app van easyjobs is te vinden in de appstore of playstore. In de app vind je alle openstaande jobs en gigs waar jij op kunt reageren! Met de app bepaal je dus zelf waar, wanneer en hoeveel je werkt. Ook goed om te weten: in de app heb je altijd toegang tot je eigen profiel, je loonstroken en de vacatures waar je op hebt gereageerd!

2. Zoek een gig of job

In de app verschijnen alle vacatures. In één oogopslag zie je op welke locatie werk te vinden is. Er wordt in de app een onderscheid gemaakt tussen gigs en jobs. Een gig is een korte klus, zoals het eenmalig bedienen van een bar op een drukke vrijdagavond. Een job daarentegen is een klus voor een iets langere periode, bijvoorbeeld vakantiewerk. Wees de baas over je eigen tijd en meld je aan voor iets wat jou leuk lijkt. Ready for some work? Go for it!

Easyjobs stap 2 onboarding

3. Ga aan de slag

Nadat jij hebt gereageerd op een gig of job, is het wachten op een antwoord. Heeft de opdrachtgever jouw aanmelding geaccepteerd? Dan is het tijd om de mouwen op te stropen! Ga naar de afgesproken locatie, ontmoet het team waarmee je gaat werken en laat jezelf van jouw beste kant zien!

4. Dien je gewerkte uren in

Nadat je klaar bent met werken, declareer je jouw uren. Ook dit is allemaal supersimpel in de app te regelen. Tip: doe dit vóór maandagavond, zodat je dinsdag nog uitbetaald krijgt en extra cash voor het weekend hebt!

stap 4 onboarding uitzendkracht

5. Krijg elke dinsdag uitbetaald

YES! Het is dinsdag en jij ontvangt je salaris! Daarnaast kun je ook een beoordeling achterlaten over de opdrachtgever en het werk. Zo help je de mensen uit de community en kunnen zij zien of ze daar wellicht in de toekomst ook aan de slag willen gaan. Samen sta je sterk, samen ben je team easyjobs.

Mogen wij cookies plaatsen? Check hier ons cookiestatement