Hoe het werkt

Op elk moment (flexibel) personeel inschakelen

1. Start met een profiel

Maak eenvoudig en snel een account aan. Vul jouw basisgegevens in en je kunt direct beginnen. Wil je eerst meer informatie voordat je de app download en een profiel aanmaakt? Laat je gegevens achter in het contactformulier hieronder en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

background-shape-howitworks-mobile

2. Beschrijf de functie

Nadat je jouw basisgegevens hebt ingevuld, kun je een functie aanmaken. Uitzendkrachten weten dan precies waar ze aan toe zijn en op wat voor vacature ze reageren. Vertel zo specifiek mogelijk wat je allemaal van de uitzendkracht verwacht. Heb je alles ingevuld? Sla de functie op en ga door met het aanmaken van een gig of job.

Hoe het werkt content afbeelding

3. Plaats een gig of job

Je hebt een profiel en een functie aangemaakt. Om ervoor te zorgen dat de uitzendkrachten reageren op jouw vacature dien je een gig of job aan te maken. Het verschil er tussen is dat een gig eenmalig is en een job voor langer dan een dag. Tijdens het aanmaken vul je de datum en tijd van de klus in. Vervolgens klik je de functie aan die je bij stap 2 hebt gemaakt.

4. Laat uitzendkrachten reageren

Gefeliciteerd! Je vacature staat online. Uitzendkrachten krijgen deze te zien en kunnen direct reageren. Als een uitzendkracht reageert, krijg je vanzelf een notificatie. Belangrijk om te vermelden is dat jij zelf de kandidaat kiest. Wij bepalen niet wie er bij jou in de zaak komt werken, dat doe jij zelf.

 

 

Hoe het werkt content afbeelding

5. Kies de geschikte kandidaat

Heb je de persoon gevonden die je zoekt? Neem hem of haar aan en je hebt de dienst ingevuld. De uitzendkracht komt naar de afgesproken locatie en voert de werkzaamheden voor je uit.

 

 

6. Accordeer de gewerkte uren

Nadat de uitzendkracht klaar is met werken, accordeer je de gewerkte uren. Ook dit is allemaal supersimpel via de website of in de app te regelen. Wij doen vervolgens de rest! Ben je tevreden over de uitzendkracht? Geef de uitzendkracht dan een review. Zo help je mede ondernemers en houden we de kwaliteit hoog. En wil je dat hij of zij vaker voor jou komt werken? Maak hem dan favoriet. De uitzendkracht ontvangt een notificatie zodra jij een nieuwe vacature plaatst. Samen sta je sterk, samen ben je team easyjobs.

Vacancy-step1

Eerst meer informatie? Neem contact met ons op!

Direct uitzendkrachten nodig? Download de app

In de app maak je eenvoudig een account, functie en gig of job aan. Vervolgens kunnen uitzendkrachten direct reageren en heb jij de dienst vervuld.

Ontdek het op Google Play
Download in de Apple App Store