Algemeen - 24-1-2022

Werken in Utrecht met easyjobs

Werk zoeken kan best lastig zijn in Utrecht. We begrijpen dat je het liefst gewoon snel en makkelijk geld wil verdienen. Toch is het moeilijker om in de lockdown een baan te vinden die geschikt is voor jou. In deze blog vertellen we je meer over waarom het belangrijk is om een bijbaan te hebben, over hoe je een baan kan vinden in Utrecht en over hoe het is om in Utrecht te werken.  

Easyjobs geeft jou drie redenen waarom een bijbaan hebben belangrijk is. 

Het liefst liggen wij ook de hele dag op de bank televisie te kijken, met vrienden af te spreken of door TikTok te scrollen. Maar wist je dat het hebben van een bijbaan eigenlijk veel leuker is? Het is dus tijd om van de bank te komen en aan het werk te gaan! Drie redenen om te gaan werken: 

Geld verdienen

We zijn allemaal bezig met het verdienen van geld. We willen graag snel en makkelijk rijk worden. Maar om rijk te worden moet je ergens beginnen. Terwijl je bij de meeste bijbanen start met werken tegen een minimumsalaris, probeert easyjobs ervoor te zorgen dat je altijd meer gaat verdienen.  

Ontwikkelen van nieuwe skills

We zijn allemaal bezig met het verdienen van geld. We willen graag snel en makkelijk rijk worden. Maar om rijk te Ja, of je nu student bent of een volwassene, het is nooit te laat om nieuwe skills aan te leren. Wanneer je in de horeca gaat werken, zal je veel verschillende dingen leren. Denk bijvoorbeeld aan het lopen met een dienblad, gastvrijheid en het sociaal zijn met zowel gasten als collega’s. Deze nieuwe skills kan je direct op je CV weergeven, waardoor je later wellicht eerder kans maakt op een bijbaan. 

Het maken van nieuwe sociale contacten

Wegens de coronamaatregelen konden we niet naar werk, de sportschool of uitgaansgelegenheden. Hierdoor bleven we vaak in dezelfde bubbel met contacten die je al kent. Er waren gewoonweg niet veel mogelijkheden om nieuwe mensen te ontmoeten. Door te werken bij easyjobs kan je rouleren in de bijbanen waar je aan de slag gaat. Hierdoor heb je een grotere kans om nieuwe mensen te ontmoeten. 

Wat werken in Utrecht bijzonder maakt – easyjobs.nl 

In 2022 zal easyjobs starten met het veroveren van Utrecht! Spannend! Utrecht is een van de grootste steden in Nederland. De mooie grachten, kronkelende straatjes en de pleinen zorgen ervoor dat veel mensen hier een kijkje komen nemen. Naast dat het een prachtige stad is met veel bezoekers en studenten, zijn er ook veel mogelijkheden om geld te verdienen. Je kan vrijwel in elke branche of sector wel een baan vinden. Bij easyjobs proberen we ook zoveel mogelijk verschillende bijbanen op het platform te weergeven, zodat je extra veel keuze hebt waar en wanneer je aan de slag gaat.  

Bij easyjobs download je een app, kunnen opdrachtgevers zelf hun vacatures plaatsen en kan jij zelf kiezen waar jij je voor gaat aanmelden. Bijvoorbeeld opdrachtgever ‘red je pakketje’ plaatst voor morgenavond een bijbaan als pakketbezorger online. Toevallig ben jij die avond vrij en kan jij jezelf aanmelden hiervoor. Vervolgens zal de opdrachtgever jou ‘accepteren’ en kan jij die avond daarna al beginnen met werken.  

Nieuwsgierig naar de easyjobs app? Download het hier

Mogen wij cookies plaatsen? Check hier ons cookiestatement