Algemeen - 23-11-2021

Stage lopen bij easyjobs | Aaron aan het woord

Hoe is het eigenlijk om stage te lopen bij easyjobs? Wij kunnen lastig deze vraag zelf beantwoorden, maar gelukkig hebben wij Aaron Abbink die hier meer over kan vertellen. Aaron loopt stage bij het marketingteam van het merk easyjobs en vertelt vandaag meer over zijn ervaringen.

Even kennismaken met Aaron

”Mijn naam is Aaron Abbink, een 24-jarige die woonachtig is in Warnsveld. Eerder vond ik het altijd lastig om te kiezen welke studie nu het meest geschikt voor mij was. Maar na een tussenjaar te hebben gehad, kwam mijn interesse voor marketing en sales naar voren. Ik besloot dat het tijd was om weer aan de slag te gaan. Simpelweg heb ik toen gekozen voor de duale opleiding online marketing & sales aan de HAN in Arnhem. Het meest interessante aan deze studie is dat ik word opgeleid voor een breed vakgebied, waardoor ik mijzelf op een later moment kan specialiseren in de richting die mij het leukste lijkt. Werk en school is natuurlijk belangrijk, maar in mijn vrije tijd ben ik veelal aan het fitnessen.

Al bekend met staff capital van kleins af aan

Eerlijk is eerlijk, ook al ben ik op dit moment stagiair bij het nieuwe label ‘easyjobs’, ik ben niet geheel onbekend met de organisatie staff capital. Vanaf mijn 16e werk ik al bij de organisatie, maar elke keer deed ik werkzaamheden op een andere afdeling. Ik ben begonnen met het digitaliseren van documenten en vervolgens heb ik op de boekhouding- en contractadministratie gewerkt. Toch voelt easyjobs als een andere tak van sport: het is creatiever, je brengt vraag- en aanbod bij elkaar en op elk vlak kan het merk nog geoptimaliseerd worden. Het is een bedrijf die continu bezig is met innovatie. Door deze innovatie blijven er nieuwe kansen komen.

Er heerst een hoog energielevel bij easyjobs

Maar waar ik echt energie van krijg is het werken in teamverband. Het samenwerken en brainstormen is erg leerzaam, omdat er veel verschillende (creatieve) uitkomsten mogelijk zijn. We zijn ook erg jong en we kijken allemaal op een andere manier naar zaken. Met andere woorden: iedereen vult elkaar goed aan met de specialiteiten die zij beheersen. De teamdynamiek is dus erg goed op de marketingafdeling! Uiteraard niet alleen op de werkvloer, maar samen een avondje stokjes gebruiken om sushi te prikken, zorgt ook voor een hoop gezelligheid.

Werken bij easyjobs: go or no go?

Op dit moment werk ik ongeveer 2 maanden met dit team voor dit merk. Ik heb al veel kunnen leren op het gebied van SEO, content en welke andere zaken er bij komen kijken voordat leads gegenereerd kunnen worden. Ik zou het in ieder geval zeker aanraden om stage te komen lopen bij easyjobs!’

Helaas kan je op dit moment niet meer solliciteren op de vacature om stage te lopen bij easyjobs. Maar bij andere merken van ons moederbedrijf staff capital hebben we zeker nog een aantal plekjes. Bekijk al onze vacatures op de website van staff capital.

Mogen wij cookies plaatsen? Check hier ons cookiestatement