Algemeen - 16-8-2021

Snel en makkelijk geld verdienen met easyjobs

Hoe kan je snel geld verdienen? Doe je dit met een bijbaan waar je een maand moet wachten op je salaris of kan het ook anders? Eigenlijk zijn we allemaal wel benieuwd naar de antwoorden op deze vragen. Geld uitgeven is immers sneller en makkelijker gedaan dan het terugverdienen ervan. In deze blog gaan we je meer vertellen over wat easyjobs is en leggen we je uit hoe jij in een rap tempo je spaarrekening kan laten stijgen.

Wat houdt het platform easyjobs in?

Easyjobs is het nieuwste platform waar je snel geld kan verdienen. Of je nu op zoek bent naar een tijdelijk bijbaantje in de vakantie, werk zoekt naast je studie of gewoon een keer een dag wil werken, bij easyjobs is dit mogelijk. Download de app van easyjobs of ga naar easyjobs.nl en vind verschillende gigs (klussen) in de logistieke-branche, retail-branche, facilitaire-branche of horeca-branche. Als student moet je natuurlijk kunnen genieten van je studententijd, maar zonder geld staan er geen biertjes op de bar. Met easyjobs ben jij in ‘control’ omdat je zelf bepaalt waar en wanneer je werkt.

In de afgelopen jaren zien we dat er steeds meer jonge ondernemers of zzp’ers de arbeidsmarkt toetreden. Men wil zelf de touwtjes in eigen handen hebben en beslissen waar en wanneer je wil gaan werken, ook wanneer je jong bent. In veel gevallen is het nog geen optie om jezelf te registreren als ZZP’er, omdat je hiermee ook andere administratieve zaken zelf moet regelen. Je hebt wel de voordelen van flexibel werken, maar wordt betaald zoals dat bij een normale bijbaan gaat.

Easyjobs is de oplossing

Snel geld verdienen met easyjobs

Dus, hoe verdien je nu dan snel geld met easyjobs? Simpel. Je verdient makkelijk en snel geld, doordat je zelf kan beslissen wanneer jij een bijbaan nodig hebt en vervolgens zelf bepaalt op welke functie je reageert. Daarnaast krijg je ook elke dinsdag uitbetaald, waardoor je snel het geld op jouw bankrekening hebt staan. Hier vertellen we later meer over. Reageren op een gig (korte klus) of job (lange klus) doe je eenvoudig via de website of onze gratis app. De ene dag kan je werken in de horeca en de andere dag kan je ervoor kiezen om bijvoorbeeld op een vakantiepark woningen schoon te maken. Als je niet reageert of een gig of job, hoef je ook niet te werken. Heb jij ooit weleens een bijbaantje gehad die zo flexibel is?

Het perfecte bijbaantje bij jou in de buurt

Woon je in Deventer of Zwolle en ben je op zoek naar een toffe bijbaan? Of kom je uit een andere plaats in Nederland en wil je graag snel geld verdienen? Via easyjobs vind je de leukste gigs en jobs die aan al jouw wensen voldoen. Klik hier om meer te lezen over het verschil tussen gigs en jobs.

Het platform is perfect inzetbaar voor studenten die door de weeks een bijbaan zoeken in de omgeving van zijn of haar studentenwoning en in het weekend aan de slag wil gaan op een andere locatie. In de app kun je immers heel easy aangeven in welke omgeving jij een vacature zoekt. Daarnaast verplichte easyjobs jou niks. Wanneer je een dag, een week of een maand vrij wil nemen, kan dit helemaal! Dit is wel zo fijn voor bijvoorbeeld de periode dat er een tentamenweek aan zit te komen. 

Zijn er op het moment van zoeken geen banen beschikbaar in jouw omgeving? Houd dan de app goed in de gaten. Er worden 24/7 nieuwe functies geplaatst door opdrachtgevers. Het kan dus zijn dat er de volgende dag wel functies open staan waar je op kunt reageren.

Easyjobs is meer dan alleen maar vacatures

Er zijn veel verschillende platformen waar je tegenwoordig op zoek kan gaan naar een baan. Easyjobs wil meer zijn dan alleen een platform. Het is een groeiende community met mensen van jong tot oud die een mooi CV kunnen opbouwen. Om de community te ondersteunen zullen in de toekomst leuke activiteiten plaatsvinden en wordt de mogelijkheid gegeven om trainingen te volgen.

Elke dinsdag uitbetaald

Heb jij je aangemeld bij easyjobs? Dan heb jij de eerste stap gezet om werk te zoeken en makkelijk geld bij te verdienen. Zoek nu een baan die jou aanspreekt en reageer door te klikken op aanmelden. Mocht de werkgever je uitnodigen om te komen werken, dan is jouw eerste werkdag een feit. Maak je geen zorgen over je uitbetaling. Jouw gewerkte uren worden elke dinsdag uitbetaald. Zo is jouw bankrekening weer snel gevuld en kan jij je vrienden trakteren in het weekend.

Mogen wij cookies plaatsen? Check hier ons cookiestatement