Horeca - 22-10-2021

Festivalreporter bij ADE 2021 | easyjobs

Bloggen en feesten op festivals? Festivalreporter worden bij festivals als ADE 2021? We nemen aan dat je na het lezen van deze zinnen al overtuigd bent om festivalreporter te worden bij easyjobs! In samenwerking met het Instagram account @_festivallovers zullen wij de meest enthousiaste mensen opsporen om te shinen op diverse festivals als ambassadeurs van easyjobs X festivallovers. Lees hieronder het festival report over Into the Woods ADE, geschreven door Muriëlle Posthuma en Tess van Hulst.

”Kom maar binnen, kijk maar wat je ff doet.”

Op de zaterdag van Amsterdam Dance Event was de NDSM-werf, het hele jaar door thuisplaats voor talloze artistieke initiatieven, dé plek om je schoenzolen af te slijten op grauwe en een beetje minder grauwe beats van de dj’s van Into The Woods. Het uitverkochte Into The Woods was een van de grote buitenfestivals van de vijf dagen waarop je door heel Amsterdam je ogen kunt uitkijken en vooral kunt genieten van heel veel techno. De sfeer die op het festival hing laat zich het best omschrijven door het gevatte bordje dat je op de foto hierboven ziet: ”kom maar binnen, kijk maar ff wat je doet”.

Festival into the woods overtreft verwachtingen

Samen met mijn beste vriendinnetje Tess mocht ik voor Festival Lovers naar het festival. Na een ritje met de partybus kwamen we aan bij wat eruit zag als een enorme rij, maar die in een mum van tijd werd gescand en gecontroleerd door het geweldig snelle personeel bij de ingang. Nog even een locker bemachtigen en met alleen onze essentials konden we even snel het kunstig omgetoverde industriële terrein op.

Uniek festival met diverse stages

We keken onze ogen uit van de bijna bizarre hoeveelheid verschillende dingen die we konden doen. Een metamorfose ondergaan met verkleedkleding, een echte transformer besturen, bijkomen in de jacuzzi, dansen op wel acht(!) verschillende stages, onze namen (tijdelijk) vereeuwigen op een spiegelwand, vintage kleding per kilo shoppen en natuurlijk foto’s maken in een fotoboot. En dan kan ik nog wel even doorgaan. Ons doel was dan ook om àlles gezien te hebben van Into the Woods festival, maar ondertussen natuurlijk ook nog wat dansjes mee te pakken. We hebben flink wat meters gemaakt en ieder hoekje van het terrein gezien, maar een hele dag festivallen was nog niet genoeg om alles te kunnen doen wat het team van Into The Woods had opgebouwd.

Dansjes wagen als festivalreporter bij ADE 2021

Samen hebben we zomers lang veel festivals afgestruind, maar een festival als Into The Woods ADE hadden we nog nooit meegemaakt. Van dansen op een boot naar dansen in een hijskraan en van bijkomen in een minionderzeeër tot dansen met een robot. Niet te vergeten is natuurlijk het geweldige personeel dat onze perfecte dag mogelijk heeft gemaakt. We hoefden nooit ver te lopen naar een bar of lang in de rij te staan voor onze in een handomdraai getapte bockbiertjes. ADE was niet compleet zonder jullie. Festival Lovers en Into The Woods, onwijs bedankt!

Dus, zie jij het wel zitten om festivalreporter te worden? Of lijkt het je leuk om te werken in de horeca van bijvoorbeeld Utrecht of Zwolle? Download dan vandaag nog de app en registreer je!

Mogen wij cookies plaatsen? Check hier ons cookiestatement