Horeca - 17-9-2021

Easyjobs geeft horecatraining in Deventer

Easyjobs is meer dan alleen een uitzendplatform. Net even dat stapje extra zetten zodat we onze uitzendkrachten meer te bieden hebben, is wat wij elke dag weer doen. Daarom geven wij aan al onze uitzendkrachten een horecatraining! De stap om te gaan werken in de horeca wordt hierdoor een stuk kleiner. Daarnaast zijn onze opdrachtgevers altijd tevreden wanneer het getrainde personeel komt werken.

Waar geven wij deze trainingen

Onze horecatrainingen worden gegeven op de meest exclusieve plek van Deventer, de business lounge van Go Ahead Eagles. Met uitzicht op het veld leer jij alles op het gebied van horeca. Nadat je onze training hebt gevolgd ben jij klaar om te starten bij een van onze opdrachtgevers in en rondom Deventer. Het allermooiste hieraan is dat je alle werkzaamheden beheerst die nodig zijn voor een horecatopper. Hierdoor zit je nooit vast aan je job. Je kunt gaan jobhoppen via easyjobs! Dit betekent dat je meerdere opdrachtgevers leert kennen en vanzelfsprekend andere collega’s. Word lid van onze community en je hebt je werk altijd in je broekzak.

Ook een horecatopper worden?

Wil jij dit ook? Meld je dan aan voor onze horecatraining in Deventer en laat je opleiden door een zeer ervaren horecamedewerker die echt alles weet van het vak. Laat je gegevens achter zodat wij met je in contact kunnen komen. Wij maken de planning voor de training en geven je vooraf alle informatie die nodig is.

Onze horecatraining in het kort

In de horeca werken betekent voornamelijk een onvergetelijke tijd bieden aan klanten. Maar je hebt ook bepaalde skills nodig om het beroep goed uit te kunnen oefenen. Hieronder een korte opsomming wat jij leert in onze horecatraining:

Heb jij al horecaervaring en wil je direct aan de slag? Bekijk dan alle horeca vacatures in Deventer en meld je direct aan!

Mogen wij cookies plaatsen? Check hier ons cookiestatement